Wij wandelen in gebieden waar er lekker veel water, bomen, gras en zand is. Vooral ook een plek waar de honden niet zomaar de weg op kunnen rennen. Gebieden waar wij graag met de groepen of in de weekenden komen zijn:

Abtswoudse bos

Afwisselend wandelbos in Midden-Delfland / Delft. Veel bos en moerasgebied en zwemwater. Centraal in het bos ligt het Landart project 'moeder aarde', een heuvelpartij in de vorm van een vrouwenlichaam. Het hoogste punt (ca. 5 meter) geeft een schitterend uitzicht over het hele bos, de polder en de nabij gelegen steden.

Backershage landgoed

Mooi beukenbos in Wassenaar met nog een oud torentje en mosheuvels. De landgoederen fietsroute loopt hier ook door. Je kan helemaal doorlopen naar de Pauw (gemeentehuis).

De Zandmotor

Uitgestrekt schiereiland voor de kust van Terheijde / Monster.

Dobbeplas

Middelgrote recreatieplas bij Nootdorp. Bos, weides, restaurant, een spannend eilandje en een heus hondenstrand.

Elsenburgerbos

Aangelegd wandelbos in Rijswijk met veel grasweides, zwemwater, glooiende heuvels, steile hellingen en spannende bospaadjes.

Landgoed Clingendael (officieel bosjes van Zanen)

Het duinbos van dit historische landgoed tussen Den Haag en Wassenaar bevat alle ingredi├źnten voor een geslaagd hondenavontuur; beukenbos, speelweide, tankgrachten, hondenstrandje, oude bunkers, moeraspaadjes, bladerhopen etc.

Landgoed Meer en bos

17e eeuws Haags landgoed met veel bos dat is aangelegd rond het visrijke Segmeer. Het is niet zo groot, maar voor de puppy en seniorengroep geschikt.

Marlot

Achter het louwman museum ligt een stukje bos, waar heerlijk gewandeld kan worden voor een korte wandeling.

Park Overvoorde

In Engelse landschapsstijl ingerichte buitenplaats in Rijswijk met veel oude bomen en water.

Reeuwijkse plassen

Een stelsel van dertien rechthoekige door smalle weggetjes gescheiden plassen tussen Gouda en Bodegraven bij het dorp Reeuwijk. Urenlang wandelplezier.

Scheveningse Bosjes

Eeuwenoud duinbos tussen Den Haag en Scheveningen met veel smalle bospaadjes, open zandvlaktes en vers drinkwater uit duinwaterpompen.

Strand (noord) bij het zwarte pad

Vanaf noord Den Haag oftewel bij het einde van het zwarte pad kan je het hele seizoen het strand op en door lopen naar Wassenaar.

Westerpark

Wijds opgezet recreatiepark bij Zoetermeer met veel bos, water en hoogteverschillen, deels aangelegd op de voormalige puinstort.