Even voorstellen:

Mijn naam is Sanne Grouwstra. Jaren geleden, toen Roger en ik nog een itempje waren, zijn we de hondenuitlaatservice begonnen. Toen hadden we meerdere honden: Milo,Laila, Linkie en Tessa. Onze relatie liep helaas op de klippen, maar onze vriendschap is gelukkig gebleven. Net zoals het willen werken met de honden voor mij altijd is gebleven en daarom ben ik nu weer terug bij Roger’s Roedel. Om er een feest van te maken met alle gasten in het bos! Thuis heb ik behalve mijn huisdiertje Andy (mijn vriend) ook nog twee katten: Dreutelkeutel en Elvis.

Verjaardagsfeestje

6 december 1971

Waarom honden een streepje voor hebben op katten

Ik vind honden en katten net zo leuk. Het is heerlijk om buiten met de honden te lopen en het is ook heerlijk om thuis te komen en lekker met mijn katten te knuffelen.

Wat heb ik altijd bij me tijdens de wandelingen

Koekjes en een telefoon voor foto’s en filmpjes, zodat de baasjes mee kunnen genieten!

Ideale weersomstandigheden om te wandelen vind ik…

Alles heeft zo zijn charme, hoewel te heet weer voor mij niet zo nodig hoeft. Het voorjaar en het najaar vind ik de heerlijkste tijden, de warmte is precies goed.

Levensmotto

Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.

Leuke anekdote tijdens het uitlaten

Ik heb een keer meegemaakt dat een hond lekker bij de waterkant aan het freubelen was. Enige nadeel, het was voornamelijk kroos en dat had ze niet door. Ze stapte het water per ongeluk in, schrok en zwom hard naar de overkant om vervolgens niet meer de kant op te kunnen. Haasje-repje mijn kleren uit en in mijn ondergoed achter haar aan om haar weer naar de goeie kant te halen.