"Hoe doen jullie dat toch met al die honden?" Dit is een vraag die we regelmatig krijgen als we met onze groepen in het bos lopen. Dus besloten we om dit in cursusvorm te gieten, zodat we onze manier van werken met de honden aan iedereen kunnen laten zien. Wij werken op een natuurlijke, voor de hond logische manier. Hierdoor kunnen we op een vriendelijke en rustige manier aan de hond duidelijk maken wat we bedoelen. Dat wil toch iedereen?

 

Onze groepscursus bestaat uit 1 theorieles op zaterdagavond en 4 praktijktrainingen op zaterdagochtend, bestaande uit verschillende onderwerpen. U bent dus 5 weken bezig in totaal. De laatste les bestaat uit een wandeling, waarin we het geleerde in de praktijk gaan brengen!

 

Na de cursus bieden we de mogelijkheid om u aan te melden voor onze maandelijkse

"Wilde Wandel Zaterdag", waarbij we verder gaan met het leren in de praktijk. Hier kiezen we steeds andere bossen, voor een leuke en leerzame wandelervaring!

 

De nieuwe cursus start op 10 september!

Voor aanmelden, stuur een mailtje naar info@rogersroedel of via het formulier op onze contactpagina.

 

Uiteraard bieden we ook privélessen aan, waarbij we alle tijd nemen voor u en uw hond en aan specifieke issues kunnen werken. Deze lessen zijn af te spreken wanneer het u uitkomt.